Terug naar alle leden
Laten we kennis maken!

Lars Kiewiet

  • DCP
  • +31 (0) 50 760 12 03
  • GePASsioneerde (mede)eigenaar van DCP.

"Ik ben ontzettend trots op ons team en de partners met wie we samenwerken. Dat zie je ook terug in ons logo: de schakels daarin staan symbool voor de verbinding tussen ons, onze klanten en onze leveranciers."

Lars adviseert graag klanten. Je ziet hem dan ook altijd met de telefoon aan zijn oor en zijn e-mailbox is altijd overvol. Weet alles van mobile computing en scanning, labelprinting en softwareoplossingen. Gaat vol voor het bedrijf, zijn drie meiden en zijn wielrenfiets.

Over mijn bedrijf

Gewoon goed geregeld
Soms heb je snel iets nodig. De etiketten die je al jaren op je producten plakt of de gecrashte cardprinter die direct vervangen moet worden. Dat kan in de webshop van DCP: je zoekt, je bestelt en wij leveren. Geen probleem.

Ook als het wat lastiger wordt, zijn we er voor je. Want we vinden niks leuker dan oplossingen te bedenken die jou verder helpen. Jij weet alles over jouw business, wij zijn sterk in de technische ondersteuning. Samen kunnen we jouw bedrijf op rolletjes laten lopen.

We denken bijvoorbeeld graag met je mee welke labelprinter het beste past bij jouw bedrijfsprocessen. En hoe je er alles uithaalt, zodat jij sneller en slimmer kunt werken. Wij kunnen hem voor je programmeren, installeren én onderhouden. Kortom, we zorgen ervoor dat het werkt én dat het blijft werken.

Technische abracadabra en gladde verkooppraatjes, daar doen we niet aan. We sturen je niet van-kastje-naar-de-muur. Samen betekent ook dat we gewoon een goed gesprek met elkaar kunnen hebben. Of je nu iets wilt bestellen, advies nodig hebt of hulp bij een storing – we zijn er voor je. Je kunt op ons rekenen.

Hier word ik enthousiast van bij de Sociëteit de Commanderie